KARABÜK / MERKEZ - Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

İbrahim İPEK - Okul Müdürü

1970 Karabük doğumluyum. İlkokulu Karabük Şirinevler İlkokulunda,ortaokul ve liseyi Gerede İmam Hatip Lisesinde okudum.1996 yılında Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olup aynı yıl çok sevdiğim öğretmenlik mesleğine başladım.Ağrı,Kayseri/Develi ve Bingöl illerinde çalıştıktan sonra Karabük´e döndüm.2007 yılına kadar farklı okullarda öğretmenlik yaptım.2007  yılında Yenişehir İlköğretim okulunda Müdür yardımcılığına başladım.Fevzi Çakmak Ortaokulu ve Mevlana İmam Hatip Ortaokulunda yaklaşık birer sene müdürlük yaptıktan sonra Gazi Mustafa Kemal İlkokuluna  müdür olarak atandım .

Evliyim ve 3 kızım var.Herşeyin gönlümüzce olmasını,yeni nesilleri  iyi insanlar olarak yetiştirme yolunda hep beraber,omuz omuza mücadele edebilmeyi  temenni ediyoum.