Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: tüm paydaşların ´iyi ki bu okuldayım´duygusunu yaşadığı,hayatın ve eğitimin her alanında başarıya koşan bir okul olmak.

Misyon: Çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek, çatısı altında bulunduğu mekânda mutlu olmasını sağlamak, Türk Milli Eğitimi’nin temel amaçlarını gerçekleştirmek, öğrencilerin kendilerinde var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak, bilişim teknolojisini kullanabilen, çağdaş düşünen; milli, manevi, insani, evrensel etik değerlere sahip tam donanımlı iyi insan, iyi vatandaş yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: Sabah 09:00-12:25 Öğlen 13:25-15:00
Isınma: Doğalgazlı
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler: Geleneksel Bahar Olimpiyatları kapsamında sınıflar arası muhtelif yarışmalar yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gazi78.meb.k12.tr

Adres - Atatürk Mah. Akif Cad. Okul Sok. No 15

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Karabük Merkez Atatürk Mahallesi Gaziler Caddesi

Adres - Atatürk Mah. Akif Cad. Okul Sok. No 15

Ulaşım Şehrin bütün önemli merkezlerinden okulumuza düzenli,tarifeli otobüs seferleri vardır.Terminalin hemen karşısından Atatürk Mahallesi yada Soğuksu otobüslerine binip okulumuzun önünde inebilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Merkeze 1 km.Valilik binasına 20 dakika,Çarşı Merkezi ve Kares AVM´ye 15 dakika ,Karabük devlet Hastanesine 10 dakika yürüyüş mesafesindeyiz.